ВВ крем Aquasource BB Cream на Biotherm

BB крем – общи характеристики

Не е тайна, че ВВ кремовете са популярни сред жените от доста време. Защо ги харесват толкова много? Отговорът е много лесен. По принцип ВВ кремовете са гъвкави и универсални. Освен това предоставят на кожата овлажняване, подхранване и регенерация. Също така ВВ кремовете са в състояние да предпазват кожата от слънчевата радиация, и като резултат от това да се борят с бръчките образуването на слънчеви белези. Друга положителна характеристика на ВВ кремовете е, че те могат да се използват и като основа за грим, а дори и да заместят самия фон дьо тен. В интерес на истината изброените до момента са само няколко от многото положителни качества на ВВ кремовете като козметични продукти. Друго нещо, което може да бъде постигнато с използването на ВВ кремове е кожа, чиито пори не са запушени и не страда от акне. Тези продукти прикриват белезите както от акне, така и от слънцето. И за завършек, тези козметични продукти осигуряват лек грим с матов ефект.

Aquasource BB Cream Biotherm 3

Освен ВВ кремовете, можем да намерим също и други кремове, на които пише CC, DD и EE. Всеки един от тях е направен за да поеме специфичните нужди на различните видове кожа. Например СС кремовете имат ефект на силно покриване на несъвършенствата, и затова могат да бъдат използвани вместо фон дьо тен. Колкото до DD кремовете, те са създадени специално за зряла кожа, а EE кремовете имат по-голямо количество съставки свързани с грижата за кожата.

Biotherm, Aquasource BB Cream

Aquasource BB Cream Biotherm 1Как действа Aquasource BB Cream на Biotherm? Преди всичко останало трябва да споменем, че този крем има слънцезащитен фактор SPF 15. Принципно, това осигурява защита от слънчевата радиация, пигментните белези, слънчевите изгаряния и бръчките. Като цяло, целта на Aquasource BB Cream е да направи лицето по-красиво, да изравни тена на кожата, да скрие депигментациите и да изглади кожата, като например покрие фините линии. Освен това този ВВ крем на Biotherm се справя прекрасно с дехидратацията на кожата и позволява на естествения липиден слой на дермиса да се възстанови. Друга ключова характеристика е, че този продукт не съдържа парабени, което означава, че не предизвиква раздразнения, не запушва порите и е подходящ за хора с чувствителна кожа.

Aquasource BB Cream на Biotherm се предлага в 50 милилитрова розова тубичка. Тя може да стои на своята капачка и по този начин е по-лесно да се извади необходимото количество от продукта. Дори остатъците няма да бъдат изгубени, защото те лесно ще се стекат по стените на тубичката и ще се съберат в областта на апликатора ѝ. Препоръчва се Aquasource BB Cream да се нанася сутрин между почистването на кожата и нанасянето на грима.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *