Време е за промяна! Кои клъстерни DYI мигли да изберем?

Жените обичат да експериментират с външния си вид, но се сблъскват с някои ограничения, когато става въпрос за миглите. Те могат да се насочат към полуперманентно удължаване на миглите или да изпробват широка гама от спирали за мигли. Ако все пак не постигат запленителен резултат, тогава тогава могат да се насочат към нещо ново и революционно – Клъстерни DYI мигли. Кой продукт се представя най-добре?

Най-добрите изкуствени DYI мигли за домашно приложение. Какви качества трябва да притежават?

Появата на изкуствени DYI мигли е откритие на козметичния пазар. Прилагането на изкуствени мигли за удължаване у дома без помощта на специалист по мигли изглеждаше невъзможно. Жените трябваше да отделят големи суми пари и много време, за да си направят миглите в салона.

В наши дни има и други възможности. Благодарение на клъстерните DYI мигли жените могат напълно да променят визията си само за няколко минути. Освен това могат да направят всичко това сами у дома. Козметичните марки се грижат всяка жена да може да осъществи мечтата си за съвършените мигли.

В същото време при такова разнообразие от удължители за клъстерни DYI мигли на пазара е трудно да се определи кои от тях всъщност са правилният избор. Възниква въпросът: кое определя най-добрите клъстерни мигли за домашна употреба? Ние вярваме, че именно това е:

  •  разнообразието; трябва да можете да създавате различни стилове мигли.
  •  лекота на нанасяне.
  •  колко дълго миглите остават на мястото си и дали са за многократна употреба.
  •  как изглеждат.

Изборът на продукти, които отговарят на горните критерии, ще позволи на всяка жена да постигне желания резултат!

Нека видим победителите! Класация на най-добрите клъстерни мигли за приложение в домашни условия

В следващата класация са представени продуктите за удължаване на мигли тип DYI, които получават най-добри онлайн отзиви и се открояват на фона на останалите.

Жените могат да използват класацията, когато търсят своите съвършени мигли. Представените плюсове и минуси на разгледаните продукти показват лекотата на нанасяне и времето, за което миглите могат да бъдат носени. Анализирахме ги в детайли.

1. Nanolash DIY Lash Extensions

Всяка класация има лидер начело и в този случай сме сигурни в името му. DIY Lash Extensions от Nanolash марката, която вече е позната на жените по целия свят, предлагаща висококачествени и високоефективни продукти.

DIY Lash Extensions от Nanolash може да се нарече премиум продукт и нямаме никакво съмнение в това, а то се дължи на качествените материали, зашеметяващите резултати, както и на изключителната естетика на продукта.

Клъстерните мигли Nanolash изглеждат изключително реалистично. Отделните мигли са супер меки, освен това няма да усетите тежест, когато ги носите, те са изключително леки. На всичкото отгоре миглите са прикрепени към фина, черна лента, която се слива с основата на миглите безпроблемно. Благодарение на този малък детайл дори начинаещите могат да бъдат сигурни, че лесно ще създадат прекрасни стилове мигли.

DIY Lash Extensions са и изключително разнообразни; опаковката включва 36 броя в три размера: 10 мм, 12 мм, 14 мм. Освен това има цели осем стила, от които можем да избираме. Това позволява разнообразни стилове на миглите – от мигли, наподобяващи Russian Volume, до естествено изглеждащи, фини стилове за ежедневието.

Марката разполага и с пълен комплект за удължаване на мигли в наличност. В допълнение към клъстерите мигли, той съдържа:

  •  Nanolash лепило – предназначено е за закрепване на миглите, както и за подобряване на цвета на косъмчетата.
  •  Nanolash препарат за отстраняване на мигли – помага за безопасното отстраняване на клъстерите.
  •  пинсета за мигли – изработена от неръждаема стомана.
  •  Nanolash фиксатор – предназначен е за отстраняване на лепкавия слой и за финализиране на нанасянето.

Продуктите в комплекта Nanolash са с вместимост от пет милилитра, което ги отличава на фона на конкурентите. Пълният комплект се използва дълго време.

Марката Nanolash гарантира, че можем да поставим клъстерните мигли само за 10 минути, което е потвърдено от удовлетворените потребители, включително и от тези без опит. Жените също така споделят, че инструкциите, които идват с комплекта, са много ясни и прости.

Що се отнася до трайността на DIY Lash Extensions, Nanolash уверява, че те могат да се носят до пет дни. Изненадващо, мненията на изпробвалите ги казват, че благодарение на правилната последваща грижа са постигнали трайност на нанасянето на клъстерните мигли до дори осем дни! Допускаме, че това е най-добрият резултат, който можем да постигнем при домашно удължаване на мигли.

Друго голямо предимство на Nanolash DIY Lash Extensions е, че клъстерните мигли могат да се носят повторно. Въпреки че производителят твърди, че са за еднократна употреба, прочетохме коментари, според които клъстерите запазват формата си и не се изкривяват след отстраняването им. Жените споменават, че прилагат същите снопчета отново и се радват на същите резултати.

Като се имат предвид всички горепосочени фактори, нямаме съмнения, че Nanolash DIY Eyelash Extensions заслужава да бъде на върха на класацията!

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit е следващият продукт в класацията. Това е още един комплект от клъстерни DYI мигли, който можете да приложите у дома. Без съмнение снопчетата от Glamnetic Lash Extension Kit са плътни, доста меки и фини, прикрепени към черна, гъвкава лента. В сравнение с клъстерните мигли Nanolash, например, лентата тук е по-дебела, което може да изглежда малко неестествено, а освен това някои може да усетят тежестта на клъстерните мигли по време на носене.

Нанасянето на клъстерните мигли трябва да отнеме около 10 минути, но марката споменава, че начинаещите ще се нуждаят от повече време. Все пак съвършенството идва с практика. Не сме сигурни обаче колко дълго остават на мястото си. Производителят споменава няколко дни, докато някои потребителите споделят, че са ги носили в продължение на два дни, а други – в продължение на пет дни. Предполагаме, че това е един от най-големите минуси.

3. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Amor Lashes е британска марка, която пусна на пазара и комплект клъстерни DYI мигли. Продуктът не е толкова популярен, колкото например DIY Lash Extensions на Nanolash, което вероятно се дължи на факта, че не е лесно достъпен извън Великобритания.

Що се отнася до самия продукт, стартовият комплект Amor Lashes QuickLash предлага качествени мигли, които изглеждат съвсем естествено, но тези с повече опит в областта на миглите ще забележат, че те не са перфектно копие на истинските мигли.

Когато става въпрос за нанасяне на клъстерните мигли от Amor Lashes QuickLash Starter Kit, можете лесно да го направите за около 10 минути. Естествените мигли обаче трябва да се подготвят за процеса, което може да отнеме повече време. Препоръчително е да нанесете спирала преди поставянето на миглите, за да се изравни цветът и леко да се сгъстят косъмчетата.

Amor Lashes QuickLash Starter Kit предлага мигли, които се очаква да останат на мястото си в продължение на пет дни. Въпреки това Nanolash гарантира, че можем да носим DIY Lash Extensions в продължение на пет дни, независимо от начина на нанасяне или от останалите условия. В случая с Amor Lash производителят споменава, че миглите може да издържат по-малко, ако не ги нанасяме по правилния начин.

4. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Поредното място в класацията се заема от Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Тези клъстерни DYI мигли се предлагат в различни размери и стилове, от които можете да избирате.

С тях можем да си направим мигли тип „холивудски обем“ или просто да добавим малко гъстота към естествените мигли. Изкуствените мигли са предназначени за създаване на страхотни резултати, които в действителност обаче изглеждат леко неестествени. Комплектът Ardell X-tended Wear Lash System Kit предлага дебели и твърди мигли, следователно те няма да създадат натурален резултат като клъстерите на Nanolash например.

Ardell X-tended Wear Lash System Kit е комплект за цялостно поставяне на клъстери мигли за домашна употреба. Той включва всички основни аксесоари за лесно нанасяне на изкуствени DYI мигли.

Производителят уверява, че миглите ще останат на мястото си в продължение на няколко дни, но точния срок не ни е известен. В това трябва да се убеди всеки потребител сам, което определено не говори в полза на комплекта.

5. Invisi-Lash Kit TATTI

Invisi-Lash Kit на марката TATTI е следващият продукт в списъка. Това отново са добри, но не и най-добрите клъстерни мигли за DYI приложение. Подобно на много изкуствени мигли, и тези се предлагат в комплект. За съжаление, той не включва препарат за отстраняване, което означава допълнителни разходи. Ако не получите препарат за премахване, няма да можете да свалите миглите сами. Още по-лошо е, че включените в комплекта DYI клъстери са с по-малък размер от продуктите на други марки. Като цяло този комплект не е с добро съотношение цена-качество.

Комплектът Invisi-Lash Kit TATTI предлага различни стилове и дължини на миглите, така че определено можем да създадем различни визии на мигли, напр. Russian VOlume. Клъстерите мигли изглеждат доста реалистично и няма да усетите тежестта им. От друга страна, потребителите забелязаха, че клъстерните мигли Invisi-Lash Kit TATTI не са за многократна употреба и не са толкова издръжливи, колкото тези на Nanolash например. Ето защо клъстерните мигли TATTI са на предпоследно място в нашата класация.

Важно е също, че клъстерните мигли от Tatti са прикрепени към прозрачна лента, която на практика не успява да се слее с естествената линия на миглите. Тя ще е видима при хора с естествено тъмни мигли, така че не бива да я избирате, ако притежавате такива.

6. Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit е на последно място. Тези клъстерни DYI мигли са подходящи за хора с опит в удължаването на мигли. Защо? Заради особения апликатор и доста дебелата лента. Тези две неща могат да затруднят нанасянето, ако не сте достатъчно опитни.

Що се отнася до външния вид, който можем да създадем, като ги прилагаме, няма особено за какво да се хванем. Комплектът Velour-Xtensions предлага приятни клъстерни мигли, естествени и спретнати. Единичната опаковка съдържа няколко дължини, а освен това можете да изберете един от няколкото стила мигли.

Този комплект съдържа и някои основни аксесоари за DYI удължаване на мигли, като те обаче са с по-малък размер от комплекта за мигли от Nanolash. Очевидно това означава, че те няма да ви стигнат за толкова дълго време.

Velour-Xtensions Kit предлага изкуствени мигли, които ще бъдат подходящи за тези, които имат опит в поставянето на клъстерни мигли и които са готови да се задоволят и с по-малко, когато става въпрос за качество. Ако желаете да ги използвате за първи път, тогава може да имате някои проблеми по време на процеса.

Обобщение на най-добрите клъстерни DYI мигли. Някои съвети преди да се раделим

Избирането на най-добрите клъстерни мигли, които да използвате в домашни условия, може да се окаже предизвикателство. Трябва да разберете кои изкуствени мигли наистина осигуряват лесно приложение. Изборът на правилния стил и размер на миглите, съответстващи на формата на очите, също е важен.

Козметичният пазар е залят от изкуствени DYI мигли, но лидер има, и това са DIY Lash Extensions на Nanolash. Продуктът наистина предлага най-добрите характеристики, като се откроява на фона на конкурентите.

Също така е важно да изберете клъстерни DYI мигли, които ще ви позволят да постигнете желаната визия. Тогава нанасянето и употребата им ще бъде истинско удоволствие, а не неудобство.