Как да получите по-дебели бръчки? Моите 3 неоспорими методи!

Подчертаването на бръчките е едно от най-ефективните неща за оцветяване на лицето, което ние, жените, можем да направим. Дебелите бръчки са една от най-красивите части на вашето лице и биха могли да ви презаредят цялото ви лице.

Но някои от нас имаме проблеми с изнудените бръчки или просто имаме твърдо итларени бръчки. Въпреки че при правилните им подхранвания и някои мыла трики без макияж, все още се опитвате да им доведете дебелина. Ако сте тук, значи вие предпочитате по-дебели бръчки.

Няколко сметки би си правили време и пари за натурално малко напрежение на бръчките си. Нали да, само за да откриете, че все още не сте достатъчно доволни от дебелината им. За съжаление, тази бразда на пътешествие много от нас сме преминали. Но няма да се отчаявате, защото има много начини да направите бръчките си по-дебели.

Това са моите 3 неоспорими методи за да получите по-дебели бръчки:

1. Използване на подхранвателен серум

Добре отворено излъчване на бръчките може да бъде достигнато с редовно използване на подхранвателен серум. В тази рецепта, пълна оформя само полезни вещества, за постигане на целият процес на подхранване и от-решици. Тази рецепта съдържа динистарил, който привлича водата, захранващ възбудителя, биоактивно тритерпенидо гликол, а също и биоактивни мастилни природни бои. Те са природни и привличат мазнини и влага във вашия бръчков пясък, като задържат необходимото влага за да направите вашите бръчки дебели и еластични.

2. Използване на антиоксиданти и мощни средства за растително израждане

Приемането на антиоксиданти и мощни растителни израждания са друг добър начин да удължите живота на вашите бръчки. Антиоксидантите се борят против свободните радикали и биоактивните вещества в средата, която ви околността могат да ударят вашите бр