Крем и коректор за под очите в едно? Това е Hydra Life BB Eye Creme на Dior

По принцип асоциираме ВВ кремовете с козметика, която се нанася върху лицето като цяло. Каква би била реакцията Ви ако попаднете на ВВ крем и крем за под очите в едно? Козметичната марка Dior представя именно Hydra Life BB Eye Creme. Нека проверим как този продукт тези две характеристики.

Hydra DioreBB4Като начало, малко обща информация. Преди всичко Hydra Life BB Eye Creme се предлага в сини опаковки с капацитет 5 мл. Друг факт свързан с опаковката е, че този крем се продава заедно с апликатор, който е под формата на гъбичка, подобна на тези на гланцовете за устни. Следователно апликаторът на Dior е изключително мек и прецизен. Благодарение на този удобен апликатор е много лесно да покрият сенките, торбичките и другите несъвършенства по кожата под очите. Продуктът Hydra Life BB Eye Creme е създаден на основата на три екзотични цветя, които всъщност се срещат често и в състава на други продукти на Dior. И най-накрая трябва да споменем, че продуктът се предлага само в два нюанса: 01 Beige Lumiere и 02 Pêche Lumiere.

Сега, нека да проверим характеристиките на Hydra Life BB Eye Creme на Dior. Като ВВ крем, този продукт трябва да овлажнява, регенерира кожата на лицето, да защитава от слънчевата радиация (всъщност този продукт притежава слънцезащитен фактор SPF 20) и да замаскира несъвършенствата на кожата. Освен това коректора за под очите Hydra Life BB Eye Creme би трябвало да изравнява тена, да покрива сенките и торбичките под очите, да освежава кожата в областта около очите и да е подходящ за завършек на грима.

Hydra DioreBB3Как се използва Hydra Life BB Eye Creme на Dior? Този козметичен продукт с двойна функция се нанася под фон дьо тена или ВВ крема, който се използва за цялото лице. Но наистина ли е необходимо да използваме два ВВ крема? Един за лицето и друг за около очите? Може ли ВВ крема да бъде този, който да се грижи за кожата на лицето и оцветяването, използвано за покриване на тъмните кръгове около очите? Освен ако всичко от което се нуждаете е да покриете кожата около очите си, тогава можете да нанесете Hydra Life BB Eye Creme или да го използвате като коректор за специфична зона на кожата около очите. Изборът е изцяло Ваш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *