Мицеларен шампоан с водорасли от Nanoil: морско почистване и грижа

Ако мислите, че това е просто поредният обикновен шампоан, грешите. Мицеларният шампоан, обогатен с водорасли, произведен от Nanoil се равнява на по-лесно измиване на косата, по-силни кичури и чувство за свежест. Вижте какво предлага той и сменете стария си шампоан с Nanoil Algae Micellar Shampoo. Вижте за себе си, че тази промяна напълно си струва!

МИЦЕЛАРЕН ШАМПОАН С ВОДОРАСЛИ

Грижата за кичурите започва в момента, когато посегнете съм шампоана. Дали почиствате косата правилно без да я лишавате от натуралната й хидратация определя колко успешен ще е даден продукт. Всеки балсам и маска за коса работят по-добре, когато се нанасят върху добре подготвени кичури. Затова изборът на правилния шампоан е толкова важен. Nanoil знае за това правило и е произвел серия от шампоани – мицеларни, леки, много ефективни и обогатени с допълнителни съставки, които са отговорни за подхранването на косата още при миенето й.

Шампоаните от Nanoil. Какви ги кара да изпъкнат?

Има няколко причини, поради които си струва да си вземете Nanoil Algae Micellar Shampoo или някой друг шампоан, от серията Nanoil Micellar, която се оказва подходяща за предпочитанията ви.

  1. Мицеларен шампоан – увеличаващата популярност на мицеларните шампоани не е случайна. Благодарение на малките молекули (мицели) шампоаните от Nanoil оставят косата почистена в дълбочина, освобождавайки я от всички нечистоии, дори от токсините. Най-доброто е, че това е възможно без да се причинява сухота и дразнене на скалпа, заради силни препарати.
  2. Подхранване, докато измивате с шампоан – добавените хранителните вещества във висока концентрация са иновативни в шампоана. Растителните масла и витамини, описани на етикета, който е на шишето, са в големи количества. Всички шампоани от Nanoil съдържат много полезни съставки и успяват да действат отвътре навън, за да доставят подхранване, хидратация и сила.

Морски водорасли в шампоана на Nanoil

Една от най-интересните съставки, използвани в серията продукти за грижа за косата от Nanoil (шампоани, балсами и маски) е екстрактът от водорасли Нори. Те не само са източник на ценни подхранващи вещества, но и блокират UV лъчите по естествен начин, защитавайки косата от UVA/UVB.

МИЦЕЛАРЕН ШАМПОАН С ВОДОРАСЛИ

Благодарение на това Nanoil Algae Micellar Shampoo се справя, когато стане въпрос за грижа за коса, която се нуждае от защита, защото той:

  • предпазва срещу слъчева светлина и свободни радикали
  • намалява увреждането на кичурите
  • възвръща устойчивостта и блясъка
  • елиминира дразненето на кожата
  • възстановява и подсилва косата

Мицеларен шампоан с водорасли от Nanoil

След като разгледахме отблизо съставките и резултатите от Nanoil Algae Micellar Shampoo е трудно да не се съгласим с твърдението, че този продукт е направен за капризна коса. Благодарение на мицелите този шампоан работи по-добре от други подобни продукти и допълнително, заради водораслите, подхранва кичурите при измиване. Интересното е, че този шампоан съдържа и рициново масло, което е отговорно за грижата за скалпа и действа антибактериално. Това е лесна рецепта за дълбоко почистване и спокоен скалп без прекалено количество себум или пърхот.

Ако все още не сте сигурни, че шампоанът с морски водорасли от Nanoil и мицелите са най-добрият избор за вас, вижте ревютата – хиляди жени по цял свят му се доверяват. Те са подобрили ежедневната грижа за косата и са започнали да осъвършенстват кичурите по време на използването на шампоана. И вие можете да го постигнете!