Подобряване на обема в косата: обем и грижа чрез спрея от Nanoil

Възможно ли е да добавите повече обем към косата, да поддържате стилизацията гъвкава и в същото време да защитите от увреждане? Абсолютно! Ако използвате Nanoil Hair Volume Enhancer. Високата му ефективност е доказана както от потребителите, така и от фризьорите.

Nanoil Hair Volume Enhancer

Обемната и свежа прическа е желана от всички, поне от време на време. Проблемът е, че косата ни е неконтролируема, пречейки ни да създадем желаната стилизация. Ако имаме плоски или слаби кичури, можем да се обезкуражим и да не опитваме нищо с тях, защото в повечето случаи прическите не се получават – резултатите не изглеждат добре, а и са далеч от очакваното. Но вместо да се отказваме от мечтаната прическа, по-добре е да помислим за причината косата ни да е толкова безжизнена.

В повечето случаи вината е на прекалено инванзивното стилизиране, на което косата е изложена редовно. Тежките и плътни кичури, които са податливи към омазняване на корените не толерират продукти, създаващи натрупване и неподвижна фиксация. Ето защо, за да стилизирате лишената от обем коса, трябва да използвате козметика, която повдига от корените, добавя обем и прави оформянето на прическата по-лесно. По-добре е да изберете продукт, който вместо да слепва кичурите, да успява да достави хранителни вещества и да защити косата.

Nanoil Hair Volume Enhancer: тайната на по-обемната коса

Тези свойства могат да бъдат открити в подсилващия обема продукт, лансиран от Nanoil – козметика, препоръчвана за всички типове коса, дори гъстата, тежката и плоската. Казано е, че Nanoil Hair Volume Enhancer е професионална козметика, която се грижи за кичурите, увеличава контролируемостта и обема им.

Съставките, използвани във формулата, са отговорни за повдигане на корените, увеличаване на обема и улесняване на стилизирането. Професионалистите, които използват Nanoil Hair Volume Enhancer в салоните си, харесват ефекта на свежа и плътна коса, който се постига лесно с този продукт. Това е възможно главно заради активните съставки, които нито натежават на косата, нито допринасят за сухота или чупливост.

спрей за по-обемна коса Nanoil

Пшеничните протеини, пантенолът и кератинът действат заедно, за да доставят най-добрите резултати и да задоволят очакванията на потребителите. Тези, които искат да поддържат косата си еластична и да създадат гъвкава фиксация, ще са доволни от действието на Nanoil Hair Volume Enhancer.

Не на последно място, този спрей от Nanoil се справя с друга важна задача, която е защитата. Той създава предпазващ слой около косъма, за да се бори с негативните ефекти на UV лъчите, ниските температури и високата влажност.

Nanoil Hair Volume Enhancer: много бързи резултати

Искате ли да оформяте косата си по-бързо? Целите ли дълготрайни ефекти? Тогава няма нужда да търсите повече, защото Nanoil Hair Volume Enhancer е вашето спасение. Трябва само да го нанесете върху влажна коса веднага след излизане от банята или върху суха преди стилизиране с топлина. Благодарение на кератина, спреят добавя повече обем и плътност, оставяйки ви с меки и красиво обемни коси. Прическата ви ще остане свежа за дълги часове.

Nanoil е открил начин да създадете обем в косата без да я прави твърда. Nanoil Hair Volume Enhancer е идеалният избор за тези, които ценят дълготрайните и естествени резултати.

За повече информация относно този продукт, можете да посетите nanoil.bg. Не забравяйте да проверите и другите стилизиращи спрейове, които наскоро бяха лансирани от Nanoil.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *