Firming Massage Mask на Shiseido.

Shiseido2232Без излишно суетене, Firming Massage Mask на Shiseido е наличен в два размера. Производителят предлага този козметичен продукт в бурканчета от 50 и 100 мл. Опаковката може да бъде разпозната много лесно по неправилната форма на капачката. В тези бурканчета ще откриете козметичен продукт, който се използва за масаж на лицето. Как се използва? Firming Massage Mask се използва един или два пъти на седмица, веднага след почистването на кожата с тоник или скраб. След това, козметичният продукт се нанася върху лицето с непрекъснато масажиране в продължение на около три минути. Струва си да се отбележи, че нежната кожа около очите не е подходяща за тази разкрасяваща процедура и затова трябва да се избягва. След масажирането, кожата трябва да се остави да действа за около шест минути. Накрая Massage Mask може да се отстрани с кърпа или да бъде отмита с хладка вода.

Маската за лице Firming Massage Mask на Shiseido е предназначена за нормална, комбинирана, суха и много суха кожа. Освен това този продукт има овлажняващо и регенериращо клетките действие. Благодарение на редовната употреба, състоянието на кожата не само ще се подсили видимо, но кожата на лицето ще стане по-мека, гладка и свежа. Състава на Firming Massage Mask на Shiseido влиза например хиалуроновата киселина. Тази специфична съставка, е отговорна за адекватното хидратиране на клетките, ексфолирането на мъртвите клетки от епидермиса, еластичността и подмладяването. Този продукт определено е тестван от дерматолозите и именно поради тази причина, хората с чувствителна кожа могат свободно да го използват.

Shiseido12

Защо масажирането е толкова важно при употребата на Massage Mask на Shiseido? По време на такъв вид процедури кожата леко се заздравява, а кръвообращението се подобрява. Освен това, този вид нанасяне подсигурява по-добрата абсорбция на продукта и респективно по-доброто му действие. Друго нещо, което също е доста важно е, че когато си правим масаж на лицето у дома, не е необходимо да харчим пари за козметик, особено когато ефекта и от двете процедури е много сходен. Всичко, което трябва да запомните е редовното използване на Firming Massage Mask на Shiseido и правилния начин за масажиране на лицето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *