Спиралата Lashcode. Определение за красота в луксозна версия

naĭ-dobrata spirala na pazara LashcodeВижте възможностите, които гримът Ви дава. Lashcode е спирала, която Ви позволява да създавате изтънчен външен вид без ограничения, без изкуствени мигли, без преувеличени ефекти. Запознайте се със спиралата, която революционизира всекидневния грим.

Удължаването на миглите не е добър избор. Инвестирането в супер дълготрайна, удължаваща, извиваща, уплътняваща и увеличаваща обема спирала е по-добра идея! Революцията в грима започва с Lashcode – спирала с тристепенна формула.

Lashcode – за ефект на множество мигли

Иновативна спирала, която съчетава свойствата на изключително черна кадифена формула с прецизността на силиконова, аеродинамична четка. Благодарение на комбинацията от най-добрите съставки и лесното нанасяне, Lashcode усъвършенства миглите на три етапа:

  1. Покрива миглите, осигурявайки гъстота, удължаване, обем и извиване.
  2. Подхранва и подсилва миглите отвътре, благодарение на поддържащите субстанции.
  3. Удължава ефектите за безупречен и дълготраен грим.

Как действа Lashcode?

Lashcode е дълготрайна формула, която не оставя бучки и не слепва миглите. Перфектно подчертава само с един слой. Следващите слоеве просто подсилват вида и формата на очите (“ефект на отворените очи”). Силиконовата четка има косъмчета с различни дължини и действа като прецизна четка за разресване на миглите. В резултат на това те са разделени и изглеждат естествено. Стесняването в края на четката позволява достигането на късите и тънки мигли в ъглите на очите. Спиралата не зацапва и не се лющи; не се разтича по бузите. Копринената формула осигурява зашеметяващо покриване на всяка мигла с лек слой и лесно отстраняване.

Докато носите Lashcode, осигурявате на миглите си оптимална хидратация и нутриенти. Това е възможно благодарение на комплекса от съставки, които проникват в дълбоките слоеве на миглите и регенерират вътрешната им структура. Те стимулират растежа на миглите и възстановяването, като възпрепятстват опадането. Това е първата спирала, която не само че разкрасява, но и придава естествена красота. Виновниците за това са компонентите с най-добро качество. Сред тях са: екстракти от соеви и пшенични филизи, екстракт от Baikal Skullcap, провитамин В5, витамин на младостта (Е), естествен аргинин.

Луксозната красота е разкрита

Грижовна, безпогрешна и елегантна – това са характеристики на спиралата Lashcode. Тя не прави компромиси със здравето и външния вид на миглите. Поглезете се с изключителна грижа и се възползвайте от предимствата на разкрасяващата формула. Предлага се в тънка, черна матова тубичка; комбинацията от два вида съставки (поддържане и подчертаване) и иновативен апликатор поправят гладък път към зашеметяващ вид.

Научи повече: lashcode.bg

18 Коментара “Спиралата Lashcode. Определение за красота в луксозна версия”

  1. Малинка

    от къде да се сдобия с това чудо???

    Отговор
  2. ели_99

    нищо не разрушава миглите както поставянето на изкуствени мигли!!!!

    Отговор
  3. Дороти

    след едногодишно използване на изкуствени мигли и подобни неща, миглите ми бяха в бедствено положение. Успях да ги оправя благодарение на добър серум за мигли, но никога повече няма да докосвам изкуствени мигли! Наистина, по-добре е просто да си вземете серум за мигли и добра спирала.

    Отговор
  4. джоан.блог

    Увредих миглите си, когато носех изкуствени мигли, сега съм в средата на терапии със серум за мигли и търся спирала, която да им придаде този великолепен ефект, въпреки че все още ми е странно да се разхождам с естествените си мигли

    Отговор
  5. Кемили

    силно пигментиран, дълбок черен цвят, равномерно покритие на миглите. Първият слой има задоволителен ефект. Миглите са добре разделени.

    Отговор
  6. Джоси

    По мое мнение, не си струва да се харчат огромни суми за козметика, защото винаги има по-евтин вариант, но тази спирала не е като никоя друга! За мен това е най-добрата спирала, която съм имала.

    Отговор
  7. е.лиза

    наистина добра, но някак не се възхитих толкова много. Добра четка

    Отговор
  8. twisted

    Понеже я използвам, имам „супермигли“ ?

    Отговор
  9. тит

    най-дълготрайната спирала, която съм имала до момента. Остава за цял ден и нощ 🙂 силно препоръчвам!

    Отговор
  10. Фокси

    най-дълготрайни са водоустойчивите спирали

    Отговор
  11. БлъдиМери

    ефектът е прекрасен, максимална дължина и сгъстяване, но без излишна изкуственост, изглежда естествено. /без слепени мигли. Много добра козметика.

    Отговор
  12. Лиса

    Имам любима спирала, която използвам от дълго време, но това е хубава изненада. Тя прави наистина хубаво покритие и разделя миглите добре. Моята спирала се нуждае от десет дни, за да започне да се сгъстява… тази е добре от самото начало. Сега съм в дилема коя да си купя 🙂

    Отговор
  13. дани.79

    Имам любимата си Lancome, но искам да опитам нещо ново и да не съжалявам. Четката има перфектната форма и размер, защото с всяка по-голяма четка се получават зацапвания в зоната на очите ми, вместо да покрие миглите, а самата спирала е дълготрайна и можете да я носите цял ден.

    Отговор
  14. Аннабел

    Тази спирала е достатъчна за подчертаване на очите. Много е лесно да я използвате, ако искате да направите бърз и зашеметяващ грим 🙂

    Отговор
  15. фроги15

    звучи окуражително

    Отговор
  16. stardust

    страхотна спирала, която поддържа миглите: не само, че ги прави по-гъсти, но и ги похранва. Виждам подобрение в миглите си след последните 2 години на използване на водоустойчиви спирали.

    Отговор
  17. Бети27

    Получих спиралата като подарък, не съм чувала за нея преди и… позитивна изненада 🙂 не съм сигурна дали ще си купя друга заради цената

    Отговор
  18. mid.night

    Обичам да нося цветни спирали: лилава, съмносиня, но никога не съм имала толкова дълготрайна спирала, която не оставя зацапвания. Ще бъде страхотно, ако Lashcode имаше и други цветове.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *