Идеи за грим за новогодишната нощ

Нова година е съвсем скоро. Въпреки че тоалетът Ви е избран, все още нямате никакви идеи относно грима за партито? Не знаете какво да направите, за да блеснете? Не се притеснявайте за това, вижте най-добрите тенденции в новогодишния грим по-долу.

Не е нужно да прекарвате часове пред огледалото, за да изглеждате изумително красиви в навечерието на Нова година. От значение е креативнато идея и мъдро подбраният стил на грим (всъщност не всички изглеждат добре с опушен грим).

Новогодишен грим – бъдете бляскави!

Тази година най-популярният в новогодишната нощ грим определено ще бъде бляскав. Нищо необичайно, в такъв случай всяка жена би искала да блесне, а не да изчезне сред хилядите светлини, фойерверки и искрящи очи.

През тази една нощ най-горещите тенденции включват блясък, златни и сребърни нюанси, металически сенки за очи и преливащи се цветове. Блясъкът, който царува този сезон, се отразява и в тенденциите на новогодишната нощ – ще бъде видим на клепачите и ноктите, дори и на веждите! Металическото покритие може да се получи със златен и сребърен нюанс, както и с използването на цветни сенки в металически версии.

Топ цветове за Нова година

Безспорно карнавалът е много колоритен период от годината. Добре е да знаете кои цветове са на върха през този сезон. Най-лесният начин да намерите отговора е чрез наблюдение на тенденциите в новогодишната нощ.

Най-голямото разнообразие се забелязва сред сенките. Гримьорите препоръчват да опитате наситени нюанси на лилаво и розово. Добър избор е и бордо, синьо и зелено. Черният опушен грим този път трябва да бъде заменен с металически сенки за очи, например нюанси на виолетово.

Въпреки че в центъра на вниманието ще бъде красиво подчертано око, цветовете могат да се използват и на устните.

Новогодишна тенденция 1: сребриста очна линия

Блясъкът изглежда красиво във вечерния грим, но само ако го използваме в правилното количество. За да избегнете кич, можете да добавите малко светлина под формата на детайл. Тазгодишният хит ще бъде сребриста очна линия. Струва си да си купите гел или течна сребриста очна линия възможно най-скоро. Как да я използвате? Като класическа очна линия, в комбинация с черен молив, или просто я нанесете върху долния клепач.

Новогодишна тенденция 2: преливащи се хайлайтъри

Подчертаната кожа не е нова тенденция. Но за такъв повод като новогодишната нощ, хайлайтърът се представя в напълно нова форма. Тази нощ най-модерният вид ще включва така наречената гланцирана кожа – с много лъскав завършек. За какво става дума? Кожата изглежда така, сякаш е покрита с прозрачен гланц. Впечатлението за влажна, преливаща кожа е друга тенденция за тазгодишната новогодишна нощ.

Новогодишна тенденция 3: Бъдете бляскави!

Тази Нова година е доминирана от силно подчертани очи. Гримът за очите е дискотечен тип, а покритите със златен нюанс клепачи са една от най-горещите тенденции тази година. Блясъкът се използва не само върху очите, но и върху устните, бузите, ноктите и косата. Интересна тенденция в грима за новогодишната нощ са веждите, подчертани с естествен цвят с блестящи частици нанесени отгоре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *