[ТОП7] Най-добрите Сапуни за Вежди – Оценка на Потребителите. Кои Сапуни за Вежди са Най-предпочитани?

Запознати ли сте с известния холивудски трик за бързо и красиво оформяне на веждите с помощта на сапун? Сапунените вежди са тенденция, която ще остане за дълго! Това е брилянтен начин да се сдобиете с пухкави и стилни вежди по бърз начин, без да използвате скъпи продукти. Можете да постигнете здрави и зашеметяващи вежди с помощта на сапун и малка четка. Всеки може да се включи в тенденцията, тъй като оформянето на веждите със сапун е изключително лесно. Кой да изберете? Проверихме кои са най-добрите сапуни за вежди за вас – ето 7-те най-популярни! Запознайте се със сапуни за вежди, препоръчани от мнозина, тествани за вас от многобройни потребители, а също и от нас.

кой сапун за вежди е най-добрият

ТОП 7 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САПУНИ ЗА ВЕЖДИ – КЛАСАЦИЯ

НОМЕР 1. ★ NANOBROW EYEBROW STYLING SOAP ★ СЧИТАН ЗА НАЙ-ДОБЪР ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

nanobrow eyebrow styling soap

Размер: 30 г

Този гел-сапун за вежди направо взриви козметичния пазар. Той оформя веждите за възможно най-дълго време, без неприятно усещане за лепкавост и опъната кожа. Модерните и красиви вежди могат да бъдат постигнати най-лесно с този сапун за вежди – почти без усилие. Неговата приятна, гладка и леко гелообразна текстура наподобява вазелин по своята консистенция. Сапунът за вежди Nanobrow е мек и пластичен – загребва се върху четката без затруднения (четката идва в комплекта и е огъната по начин, който прави нанасянето лесно и бързо). Сапунът е дълготраен и укротява в продължение на няколко часа дори гъстите и буйни вежди. Крайният резултат не е люспест, лепкав или пълен с нежелани бели следи. Този сапун за вежди е ефикасен, изтънчен и усъвършенстван до последния детайл.

Огромно предимство е, че сапунът за вежди Nanobrow се използва без вода: не е необходимо да мокрите четката или сапуна, за да оформите веждите си! Това дава максимален комфорт и увереност, че формулата е с перфектната консистенция всеки път – това не може да се гарантира от други сапуни, които изискват смесване с вода.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap осигурява ламиниран вид на веждите без усилие. Не е необходимо да харчите пари за скъпи процедури! Този сапун за вежди е лесен за употреба : загребете малко количество и използвайте директно върху веждите, като разресвате в желаната от вас посока. Сапунени вежди за миг! Формулата не съдържа парабени и е създаден без жестокост към животните. Сапунът не само оформя, но и увеличава обема, хидратира и предпазва косъмчетата от накъсване и отслабване. Съчетава се отлично с други продукти за грим за вежди.

ПРЕГЛЕД И ОЦЕНКА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
➕ натурален състав
➕ чудесен ефект, прекрасен външен вид
➕ красив дизайн, голям размер, ефикасен
➕ лесно и бързо нанасяне
➕ не изисква използване на вода
➕ в комплект с перфектната четка
➕ овлажняваща и предпазваща формула
➕ несравнимо дълготрайно действие
➕ без бели следи или усещане за опъната кожа

➕ влезте в официалния уебсайт nanobrow.bg

➖ оформянето на вежди върху сапун изисква малко практика

НОМЕР 2. WEST BARN CO. SOAP BROWS AND PREP MIST

Размер: 25 г

Един от първите сапуни за оформяне на вежди, който завладя пазара на козметика веднага след излизането си на пазара. По онова време той беше популярен избор, но това беше естествено, когато няма конкуренция. След години този сапун за вежди все още може да бъде намерен в многобройни магазини и онлайн и е познат в цял свят. Сапунът на West Barn Co. върши добра работа при оформянето на веждите: прави веждите пухкави и добре подчертани. Малката опаковка може да е недостатък, особено когато се има предвид цената му. Струва си да се спомене, че сапунът се вписва в чантата ви, но за да го използвате, производителят препоръчва първо да го смесите със специална мъгла Prep – това ще помогне за постигането на най-добри резултати. Така че, ако наистина искате да го вземете със себе си, тогава направете място в чантата си и за шишенце от 30 мл. West Barn Co. препоръчва да се навлажни преди употреба, което удължава времето за стайлинг и може да бъде леко досадно по време на сутрешната суматоха. Не може да се отрече популярността му – той често се избира от професионални гримьори. Ще го оцените заради нежните съставки, които подхранват кожата и космите. Съставен е от 100% натурални вещества.

ПРЕГЛЕД И ОЦЕНКА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
➕ естествен състав
➕ дизайн
➕ удобна опаковка
➕ хидратираща формула
➕ красив ефект върху веждите

➖ оставя бели следи
➖ суха текстура, подобна на обикновения сапун
➖ изисква отделно закупена специална мъгла, за да се активира
➖ не е толкова дълготраен

НОМЕР 3. ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW FREEZE STYLING WAX

Размер: 8 г

Anastasia Beverly Hills е най-продаваната марка от години, като пуска на пазара страхотни продукти за вежди. Дали е създала най-добрия сапун за вежди? Е, предлага такъв, но той е напълно различен от останалите. Сапунът на Anastasia Beverly Hills е различен, защото има специална формула с восък. Той се окачествява като сапун и восък едновременно, като съчетава предимствата на двете. Функционира невероятно добре при моделирането и оформянето на арките на веждите. Сапунът за вежди ще се хареса на мнозина, дори на тези с редки или гъсти вежди, тъй като восъкът е тежък и с плътна текстура. Този наподобяващ восък сапун за вежди подобрява вида на косъмчетата; восъкът омазнява и придава блясък, както и предпазва от изсушаване и неблагоприятни външни фактори. Оформя се наистина добре, въпреки че ефективността не е толкова голяма – продуктът издържа до няколко часа. Един от плюсовете му е, че не е необходимо сапунът Anastasia BH да се смесва с вода. Той осигурява прекрасен ефект на повдигнати косъмчета на веждите за миг. Продуктът е създаден без жестокост и е веган. Сапунът Anastasia Beverly Hills осигурява страхотен ефект, без да се лющи и да оставя бели следи.

ПРЕГЛЕД И ОЦЕНКА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
➕ естествен състав
➕ лесно нанасяне, удобен за употреба
➕ красив дизайн
➕ хидратираща формула
➕ не изисква използването на вода
➕ без жестокост
➕ защитава косъма
➕ повишава блясъка на косъма

➖ издържа до няколко часа
➖ малък размер
➖ висока цена
➖ претоварва тънките и деликатни вежди

Номер 4. TOOD TURN IT ON SOAP BROWS

Размер: 57 г

Един от най-популярните сапуни за вежди от най-висок клас. Той не е толкова известен, колкото предишните, но получи много блестящи отзиви. Преди време този сапун за вежди беше много търсен! В днешно време обаче той се смята за старомоден и малко остарял, тъй като преди употреба трябва да се смеси с вода, което може да доведе до различни ефекти всеки път. Turn It On Soap Brows на TooD е сапун с кратък списък на съставките, който осигурява прилична фиксация и дефиниция. За да постигнете по-добри резултати при оформлението, е добре да нанесете няколко слоя. Дори производителят казва: експериментирайте, за да откриете най-доброто съотношение между водата и сапуна. Това означава, че няма да сте сигурни какво получавате, когато купувате продукта. Един от плюсовете му е фактът, че металната опаковка може да се рециклира, а текстът е отпечатан с мастило на соева основа и материали, подходящи за хранителни продукти.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРЕГЛЕД И ОЦЕНКА
➕ естествен състав
➕ удобна опаковка, която може да се рециклира
➕ багрилата и щампите са щадящи природата
➕ хидратираща формула
➕ прилична фиксация
➕ голям размер

➖ не е толкова дълготраен
➖ висока цена
➖ четката TooD трябва да се купи отделно
➖ трябва да се използва вода
➖ разслоява се след няколко часа

НОМЕР 5. PATRICK TA MAJOR ВОСЪК ЗА ОФОРМЯНЕ НА ВЕЖДИ

Размер: 5 г

Patrick Ta, известен и уважаван в цял свят професионален гримьор, е създал своя версия на сапуна за вежди. Major Brow е сапун за оформяне на вежди, за който се предполага, че осигурява естествени, безупречни вежди. Сапунът се предлага в два варианта: прозрачен (универсален и подходящ за всеки цвят на веждите) и кафяв (потъмняващ малко косъмчетата). Ето и нашият съвет: не избирайте кафявия нюанс, ако цветът на косъмчетата ви е много тъмен или с хладни тонове. Сапунът с восъчна формула съдържа червени и оранжеви полутонове, които не подхождат добре на всеки цвят вежди. При създаването на сапуна за вежди Patrick Ta се придържа към идеята на Anastasia BH и постига сапун, наподобяващ восък, съдържащ се в компактна опаковка от розово злато. Безцветният вариант ви позволява да създадете прекрасни сапунени вежди и да постигнете ефект на ламинирани вежди. Харесваме неговите съставки, които подхранват косъмчетата на веждите и насърчават растежа им.

ПРЕГЛЕД И ОЦЕНКА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
➕ трае прилично дълго
➕ веган
➕ съдържа пептиди за растеж
➕ не съдържа парабени, сулфати и фталати
➕ глицерина и зехтина подхранват косата
➕ без жестокост

➖ много малък размер
➖ висока цена
➖ не е много ефикасен
➖ необходимо е използването на вода
➖ цветната версия е малко разочароваща

НОМЕР 6. LASH BROW – BLACK SOAP BROW

Размер: 50 г

Black Soap Brow на Lash Brow определено привлича вниманието, тъй като формулата му е доста необичайна. Сапунът е черен, което добавя фин цвят към веждите. Нещо повече, той ви позволява да придадете желаната форма по бърз и лесен начин. Продуктът също така старателно укротява и дисциплинира веждите. За съжаление, тъй като сапунът за вежди е оцветен, той няма да върши работа на блондинки със светли вежди. Един от плюсовете на сапунът Lash Brow, освен че оформя арките, им осигурява и добра грижа: кератинът укрепва структурата, предпазва от увреждане и подпомага растежа на косъмчетата. Пантенолът има овлажняващи и противостареещи качества, както и придава блясък. Активният въглен е отговорен за черния цвят на сапуна за вежди, който обаче не е особено добър пигмент. Вероятно е кожата ви да се замърси и гримът да се разтече, т.е. когато вали дъжд.

ПРЕГЛЕД И ОЦЕНКА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
➕ голям размер
➕ ефикасен
➕ много подхранващи компоненти
➕ не се нуждае от вода

➖ не е много дълготраен
➖ небрежен грим и нанасяне заради пигментите
➖ не подхожда за светли косъмчета на веждите
➖ въгленът може да се разтече

НОМЕР 7. MAKEUP REVOLUTION SOAP STYLER

Размер: 5 г

Красив дизайн, много удобен и компактен. Soap Styler на Makeup Revolution е отличен вариант от известна марка за грим. Той ви позволява лесно да създадете сапунени вежди. Продуктът подчертава и задържа създадената форма на място, така че да се постигне ламиниран вид на веждите. Сапунът за вежди дисциплинира веждите и ги фиксира. Опаковката е много естетична. Тя е снабдена и с практична четка и огледалце. Сапунът за вежди на Makeup Revolution изисква активирането му с вода, но производителят твърди, че за да се получи по-силна фиксация, сапунът за вежди може да се използва сух.

ПРЕГЛЕД И ОЦЕНКА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
➕ прекрасна опаковка
➕ гребенът е включен в комплекта
➕ постига ламиниран вид на веждите
➕ може да се използва сух, за да се постигне по-силна фиксация

➖ много малък размер
➖ не е много ефикасен
➖ висока цена спрямо размера му
➖ лепкав
➖ създава ефект на вежди, фиксирани с лак или гел за коса
➖ груба четка за нанасяне
➖ резултатите не са дълготрайни
➖ трудно се нанася с четката
➖ има нужда от активиране с вода