Nanoil за коса със средна порьозност

1. Преди да използвате

Маслото за коса Nanoil е предназначено за подхранване и разкрасяване на косата със средна порьозност. Използването му е многостранно; има благоприятно влияние върху косата, както и върху скалпа. Бутилката съдържа 100 мл от продукта и има пулверизатор. Продуктът е достъпен на уеб страницата на производителя. Освен Nanoil за коса със средна порьозност, има и вариант за коса с малка порьозност и за коса с голяма порьозност.

2. Съставки

Маслото за коса Nanoil съдържа няколко ценни съставки. Включва масло от макадамия (подхранва и подобрява устойчивостта), арганово масло (предпазва от високи температури), масло от марула (укрепва липидната бариера), масло от жожоба (регулира мастните жлези), масло от маракуя (изглажда и улеснява разресването), кокосово масло (защитава краищата на косата от разцепване). Съставът е обогатен със следните вещества: Kerastim и Baicapil, които са отговорни за стимулиране на растежа на косата, изглаждане и полиране, защитен UV филтър, витамини Е и А.

3. Ефекти и свойства

Nanoil за коса със средна порьозност действа отвътре и отвън. Прави косата овлажнена, устойчива и здрава. Косъмчетата се регенерират и космените луковици се подсилват. Благодарение на това масло, кичурите са по-малко податливи на опадане, механични и химически увреждания. Nanoil възстановява блясъка на косата, подобрява естествения цвят и омекотява. Косата става лесна за разресване, стилизиране и укротяване.

СРЕДНА ПОРЬОЗНОСТ

4. Нанасяне

Нанесете Nanoil върху суха или влажна коса, преди или след измиване и изсушаване. Добавете няколко капки към любимата си маска или балсам, за да подобрите ефекта им. Благодарение на помпата, всяко приложение е удобно и лесно. Не забравяйте да разнесете продукта равномерно по цялата коса и да го масажирате в скалпа. Nanoil може да се използва толкова често, колкото искате.

5. Консистенция, ефективност и аромат.

Nanoil за коса със средна порьозност има лека консистенция. Ето защо, продуктът абсорбира лесно и се прилага без усилия по целите кичури. Една бутилка е достатъчна за няколко месеца. Ароматът на продукта е приятен и деликатен.

Защо ще харесате Nanoil за коса със средна порьозност?

  • Грижи се за косата и скалпа
  • Овлажнява, омекотява и полира кичурите
  • Защитава косата от увреждания
  • Подсилва и регенерира кичурите
  • Подчертава естествения цвят на косата
  • Нанасянето е много лесно и отнема само минута
  • Маслото съдържа естествени съставки и много допълнителни субстанции
  • Много е ефективно
  • Има лека консистенция

Защо няма да харесате Nanoil за коса със средна порьозност?

  • някои хора биха предпочели по-силен аромат