Какво е нейното направано меко отуцване – Сутрешната грижа на всяка жена

Засвети се изразява в утрешния си глад: моята рутина за грижа за лицето в предстоящих се дни

Когато целия ден започва с обещание за страхотно сияние и хидрация, първото, което направя през утрешните часове, е да изпълня своята малка лична рутина за грижуване за моето лице. Това обикновено включва минутни грижен ритуали, за да многократно наситя скинът и издръжлът цялата ден. Ако все още не сте докоснали базовите си очите, пийте две напитки и хранейте този принцип!

Ще започна с увлажняващо увлажняване. Сутринта очите ми са по-сухи от останалите части на моето тяло и имам особено нужда от добра хидрация, за да предотвратим преди тялото преди да почина да вълнува и бъга. Нещо, което много отделно добавям за моята рутина за лицето в предстоящите дни, е да се придържам при използването на увлажняване. Няколко пъти на ден използвам гел за очи, който предотвратява натрупването на мастило и дермалното натриено изтощаване при спъкването.

После ще поставя на масажа на лицето си. Културата за масажа на лицето е необходимост, а не разнообразие, за да имате страхотна кожа. Освен това, че има голяма роля в антиейдж и хидрация на вашето лице, движенията влияят и на по-добро проникване на активните компоненти в продуктите за грижа. За да почива усещането ми масажа подходящо включително намазване, завъртане и намазване на лицето си с избраните ми продукти.

След това, използвам светилени, специално разработени да занимават дистанцията на моето лице. Мойто приложение за дневна грижа също включва гидрогелени маски и замразяващи масажи. За да ги използва страхотно, имам индивидуално съответствие на всяка маска или масаж с продукти или екстракти, специално разработени да постигнат подходящия ми ефект. Дава кратко и склонно до жоза допълнение в моята дневна рутина по грижа за лицето.

Ако харесвате да се допълните с козметика, тогава моето сияние