Лечение на разъбващи и хрупки нокъти

Разъбващи и хрупки нокъти са проблем, срещан от много хора. Той може и да не ви отравя много, но трябва да го вземете внимание. Не е нужно да отивате пряко към дерматолог с подобните проблеми, без предварително да се опитате да използвате инструменти за самолечение.

Тук ще ви покажем някои от най-добрите лечения, които могат да получите по-добри резултати за разъбването, пречистването и укрепването на нокътите.

Нанасяне на масла или грижа за нокъти

Маслата за нокъти (или грижата) са мощни и високо ефективни – те съдържат много мастни киселини, които дават пропил и подпомогат за намаляване на разъбването. Бързият начин да се получи хубав външен вид и настроение е да се прилага леко масло за нокъти – изберете масло, съдържащо мастни киселини, аминокиселини и други витамини, за получаване на по-добра здравена кожа.

Използване на филмиращи гелове за нокъти

Тези гелове са популярна домашна лечебна процедура за разъбващи и хрупки нокъти. Те не са точно лечения, а предлагат моментен изглеждащ външен вид на нокъти. Филмиращите гелове са пълни с богата смес от активни ингредиенти, които сключват влагата и