Домашен сахарен скраб с разбити цветни камъчета и лимон за нозете

Ако страдате от жестки и драскащи стъпала, подгряването на нозете може да бъде добър начин да разслабите мускулите и да възстановите своята подобряваща се сатисфакция. Сухарен скраб с разбити цветни камъчета и лимон е добро решение, защото той изтичат кожата и дават невероятно свежо почистване. Тук предлагаме домашен сухарен скраб с разбити цветни камъчета и лимон, който да помогне да възстановите доброто здраве на нозете ви.

Най-добрата част от създаването на този скраб е, че не е необходимо да пазарувате други продукти, за да приготвите го, тъй като е лесно да бъде направен с ингредиенти, които вече имате в дома. Списъкът включва пълнител за сахарни кръгления, масло за тяло, есен празен цветя, разбити цветни камъчета и лимон. За да разберете повече за този рецепт за домашен сухарен скраб, продължете да четете следващата секция.

Как да приготвите домашен сухарен скраб?

За да започнете да приготвяте скраб трябва да смесите 1 чаша пълнител за сахарни кръгления с 2 с. масло за тяло в главна чиния до получаването на артишока. След това добавете на артишока 6 с. л. есен празен цвят, който да добави малко аромат и сверху на кръгленията да добавите 1/2 чаша изтеглени цветни камъчета. Ако искате, можете да добавите още малко камъчета и да промените размера на скраба.

Когато ингредиентите са приготвени, добавете масив от къси клецове от лимон в кръгленията и арташоката. След това бързо активирайте маслото, за да придобие гармонично сместване. Можете да добавите малко други аромати в маслото също, ако искате. Когато маслото и клецовете принадлежат към главната маса, можете да решетите смесването в кръгъл масло и захарен скраб.

Какво да правите след като приготвихте скраба?

Когато скрабът е готов, можете да го използвате на доста други нач